כאב באשכים בזמן השינה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/04/2012 | 20:41 | מאת: איתמר

מדי כמה שבועות אני חווה כאב חזק באשכים במהלך השינה. לפעמים זה "משתלב" בתוך החלום כך שמישהו\מישהי בחלום לוחץ לי על האשכים בחוזקה. האם ייתכן שאני לוחץ לעצמי על האשכים תוך כדי שינה? אוסיף שלפני כעשר שנים עברתי ניתוח הרניה ואני סובל מווריקוצלה. לפעמים בזמן ערות אני חש מעט לחץ באזור (אבל לא באותה רמה של זמן השינה) אודה על התייחסות

10/05/2012 | 17:34 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום איתמר, סביר להניח שאין בעיה רפואית , בכל מקרה מומלץ לפנות לפחות פעם אחת ליעוץ

מנהלי פורום אורולוגיה