כאב חד במותן האחורית מצד שמאל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/04/2012 | 20:56 | מאת: לימור

שלום . לאחרונה , לאחר שהרמתי את בני הקן בן ה-4 , הרגשתי כאב חד וחריף מאוד במותן האחורית מצד שמאל. הכאב היה חד ונמשך מספר שניות. במשך יממה לאחר מכן עוד הרגשתי את המקום מידי פעם אך בעוצמות הרבה יותר חלשות . היום , שבוע לאחר המקרה ,שוב ,לאחר שהרמתי את בני, הרגשתי את אותו כאב חד אך הרבה יותר כואב באותו מקום בדיוק . הכאב נמשך כדקה ועבר . בזמן הליכה אני מרגישה מידי פעם את המקום . האם מדובר באבנים בכליה ? אני בת 38 ובריאה בד"כ .

16/03/2013 | 21:51 | מאת: אסי

אני יודע שעבר הרבה זמן אבל קרה לאישתי אתמול בדיוק את אותו המקרה אפשר לדעת איך זה נגמר ? כי ראיתי שלא קיבלת תשובה

מנהלי פורום אורולוגיה