ויטמין e לבעיית זיקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/04/2012 | 10:31 | מאת: בן

שלום רב, לפני כחודשיים פניתי לאורולוג,היתה לי בעיית זיקפה חלשה וחוסר חשק ,כל הבדיקות היו מצויינות,{אני בגיל 50}המליץ לי לקחת ויטמין E 200,לאחר כ7-10 ימים הרגשתי זיקפה חזקה יכולתי לקיים יחסי מין כל יום בצורה רציפה וללא נפילות ולאורך זמן ממושך,החשק חזר והכל מצויין . השאלה 1. האם אני צריך לקחת באופן יום יומי את הויטמין לכל החיים? 2.כאבי הראש שיש לי כבר כמה ימים נובעים משימוש התרופה? 3.מה עושה הויטמין 200 -e לקבלת זיקפה טובה? 4.האם יש חשיבות לשתיית התרופה לפני קיום היחסים בזמן מסויים? בברכה וחג שמח בן

16/04/2012 | 13:16 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אינני מכיר טיפול בויטאמין E לבעיות זיקפה. מצד שני לא מחליפים סוס מנצח. תשאל את הרופא שנתן לך את הטיפול בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה