אפקטיביות הג'ל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/04/2012 | 11:18 | מאת: עמי

דר' נאמן שלום רב כל סעיפי השאלה מאוד חשובים לי ,אודה על התיחסותך לכולם. לאחרונה התחלתי להשתמש בטסטסטורון ג'ל (טסטומקס 50 ) אני בן 55 , עודף משקל בינוני ונוטל כדורים למניעת לחץ דם. 1. אחרי כמה זמן(ימים, שבועות) של מריחת הג'ל יש להתחיל להרגיש בשינוי? 2. במידה ולא מרגישים בשינוי אחרי כמה זמן יש לפנות חזרה לרופא ע"מ להתיעץ בשנית? 3.האם ניתן במידת הצורך למרוח מינון כפול ( 2 שקיות)? 4. האם אפשר לשנות מידי פעם את מיקום המריחה או חייבים למרוח תמיד באותו המקום? 5. אני מורח באזור הבטן ( הכי נוח לי), האם השערות בבטן מפחיתות את אפקט הטיפול? 6. האם יש אזור שהינו המומלץ ביותר למריחת הג'ל מבחינת האפקטיביות? 7. האם קימת אינטרקציות שליליות בין הג'ל לבין תרופות למניעת לחץ דם וויאגרה למיניהם? תודה רבה

03/04/2012 | 18:26 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

1. לפחות שבוע 2.חודש 3.מינון יקבע רק ביעוץ של רופא 4. רצוי לשנות 5+6. מקום מריחה מומלץ כתפיים וחזה 7. סביר להניח שלא \ חג שמח ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה