מה קורה לי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/04/2012 | 06:52 | מאת: אדם

אני בן 47 , לפני כמה חודשים התעוררתי רטוב, חשבתי שזה כתוצאה מכל מיני לחצים, הלילה התעוררתי כשאני מטיל שתן במיטה לפני שבוע ובפעם ראשונה בחיים שרף לי מאוד כשהטלתי שתן (פעם אחת ולא חזר) בשבועיים האחרונים, פעמיים שלוש בבוקר היה ריח חזק לשתן שלשום התעוררתי כשלושה פעמים לשירותים, וכל פעם יצאה כמות גדולה של שתן מבנה גוף שלי ספורטאי, וסובל מבלויטה בחוליות S1 L5 ובתקופה זו אין כאבים שבד"כ מקרין לרגל שמאל בד"כ נכנס לשירותים פעם בלילה ולפעמים לא מתעורר ד"ר מה קורה לי ?

03/04/2012 | 16:15 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אדם, ממליץ לך בשלב זה להיבדק ע"י נוירולוג כדי לשלול שלא מדובר בבעיה נוירולוגית , כמו כן רצוי בדיקה של אורולוג . זאת כדי לוודא שאין בעיה אורולוגית חריפה הגורמת לתסמינים הנ"ל בברכה, ד"ר עמוס נאמן http://www.doctors.co.il/dr-42772

08/04/2012 | 14:10 | מאת: אדם

תודה על המענה וחג שמח בהמשך לשאלתי הופניתי ל US בטן עליונה תחתונה דרכי שתן ועוד שהראה כליות וטחול מוגדלים בדיקת PSA 0.9 צמיחה שלילי ובדיקת שתן אין שום דבר חריג הבעיה מזה 4 ימים יש לי טיפות שתן לאחר מתן שתן, ונכנס לשירותים בתכיפות מרובה לאחר שתיה אציין שלא מרגיש שום כאב הרופא נתן לי לפני קבלת התוצאות CIPRODEX 500 התור לאורולוג עוד שבוע שוב פעם שואל מה קורה לי

מנהלי פורום אורולוגיה