צריבה לאחר מתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/04/2012 | 10:04 | מאת: אמילי

שלום, בשנה האחרונה אני סובלת מדי פעם מדלקות בשתן אשר טיפלתי בהם באנטיביוטיקה או בדרכים טבעיות. הבעיה שיש לי כרגע היא שמלבד צריבה שנשארת לאחר מתן שתן אין לי סימפטומים אחרים הקשורים בדלקת (דחיפות, ריח רע בשתן, צריבה בעת מתן השתן וכדו'). מה גם שהצריבה באה והולכת ואני לא מסתובבת עם התחושה הזו כל היום. הייתי רוצה לדעת האם עדיין יכול להיות שזו דלקת אבל מסוג קל ולכן הצריבה נעלמת וחוזרת או שמא מדובר בקנדידה או משהו אחר. אשמח לחוות דעתך. תודה ויום טוב.

03/04/2012 | 18:20 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

סביר להניח שמדובר בכאבים בלבד ללא דלקת

13/08/2012 | 12:36 | מאת: עדי

הי, יש לי את אותו הדבר, והייתי רוצה לדעת אם בחודשים שעברו מצאת פתרון או שגילו לך מה זאת הצריבה הזאת שבאה והולכת..

מנהלי פורום אורולוגיה