ריח רע לנוזל הזרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/04/2012 | 15:37 | מאת: גבר אחד

שלום רב, כבר כמה שנים שאחרי אוננות נהיה לי ריח על איבר המין שמזכיר ריח של שתן, שלוקח לו מספר של מקלחות לעבור (לא ריח שתן ממש, אלא ריח שמזכיר סירחון של דג, שירותים ציבוריים וכו'.. לא סימפטי בכלל בקיצור).יש לציין שגם אחרי מקלחת נשאר ריח לא נעים, אם כי בעוצמה חלשה הרבה יותר. התופעה לא מלווה בשום כאבים, צבע נוזל הזרע תקין ואני שומר על היגיינה קבועה במקום. תודה מראש

01/04/2012 | 17:56 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אם זה רק באוננות או גם בזמן קיום יחסי מין , אני לא מכיר תופעה כזו

מנהלי פורום אורולוגיה