זרע בצבע ורוד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/04/2012 | 09:07 | מאת: אנאבל

שלום רב, בעלי התחיל לקחת אנטיביוטיקה (מוקסיפן) לפני כ-3 ימים במינון די גבוה עקב דלקת בגרון, ואתמול בליליה קיימנו יחסים ויצא לו נוזל בצבע ורדרד. האם זו תופעת לוואי של התרופה או משהו שצריך לבדוק? לתשובתכם המהירה אודה...אנחנו קצת בלחץ

01/04/2012 | 17:55 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

ככל הנראה אין קשר בין הדברים. אם התופעה נמשכת תפנו לאורולוג בברכה ד"R עמוס נאמן http://www.doctors.co.il/dr-42772

02/04/2012 | 13:13 | מאת: אנאבל

תודה עך תגובתך המהירה, האם זה מקרה בו דחוף לקבוע תור? מה יכולה להיות הסיבה לדבר כזה? בעלי אדם בריא, יש בעיה עם וריד הוריקוצה, הוריד סתום וצריך לפתוח אותו בניתוח. האם יכול להיות שזה קשור? שוב תודה

מנהלי פורום אורולוגיה