פרסומים על טיפול בדומה לצינתור לערמונית מוגדלת?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

31/03/2012 | 13:06 | מאת: מרקו

אודה מאד על התיחסות עקרונית לנושא. בפרסומים נאמר על טיפול בבית חולים מעיני הישוע בבני ברק של שני רופאים. ד"ר גת ועוד אחד.

01/04/2012 | 17:52 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אינני יכול להתיחס באופן עקרוני לנושא, אשמח לענות על שאלה ספציפית יותר

02/04/2012 | 09:14 | מאת: מרקו

02/04/2012 | 09:47 | מאת: מרקו

עברתי לצערי 2 ניתוחים TURP בעבר. מסיבות של דימום יתר לא הצליחו. כיום לדעתו של אורולוג בכיר מאד, לא רצוי לחזור על הניתוח מסיבות של סיכון יתר ואולי אותן תוצאות. חשבתי לפנות לניתוח ליזור ירוק, אבל לפי תגובות מפורומים של אנשים שעברו את הניתוח הבנתי שיש הרבה בעיות וכישלונות. לאחרונה התפרסמו תוצאות של שני רופאים (ד"ר גת וד"ר גורו) מבית חולים מעיני הישוע, שם הם מסבירים על חסיחמת וריד המזרים טסטוסטרון לערמונית וע"י זה הערמונית אחרי גיל מסוים גדלה מאד. אם חוסמים את המעבר אז הערמונית לדבריהם (ההסבר שלי יתכן שהוא לא מדויק) הערמונית לא ממשיכה לגדול ולהפך היא קטינה. יש לזה תוצאות טובות מאד לדבריהם. אני בן 82 עם ערמונית מוגדלת, עם הפראות במתן השתן ועם PSA של 3.82. אמרו לי שבגילי אין זה אומר ממירות. שאלתי: לאחר הסבר כל כך ארוך (מתנצל) מה דעתך על השיטה הזאת אם בכלל? בתודה מראש, חג שמח.

02/04/2012 | 11:23 | מאת: מרקו

מנהלי פורום אורולוגיה