"בריחה" טיפות שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/03/2012 | 19:24 | מאת: רועי

אני בחור בשנות ה-20 ולאחרונה אני סובל משתי בעיות בשתן. הראשונה היא שאני סובל ממעין "בריחות" טיפות שתן. זה קורה לי בלי שאני מרגיש ואני לפעמים פשוט רואה כתמי שתן בתחתונים. ברצוני להדגיש שלא מדובר בבריחה מלאה של השתן, אלא ממש בטיפות. בעיה שניה היא כאשר אני משתין בעת מתן צואה, לפעמים בסוף, השתן נהיה סמיך ובצבע לבן (מזכיר זרע)

01/04/2012 | 17:40 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

בעיה מספר 1 - לא בטוח שמדובר בשתן בעיה מספר 2 - תופעה מוכרת , ככל הנראה מדובר בנוזל זרע

03/04/2012 | 06:54 | מאת: רועי

האם ללכת לרופא או מדובר בתופעות חולפות?

מנהלי פורום אורולוגיה