בעיה בתנועתיות ובצורת הזרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/03/2012 | 13:31 | מאת: ל.ב

בני 30, מנסים להרות כבר 1.5 שנים. בבדיקת זרע נמצא שהתנועתיות לקויה ובעניין המורפולוגיה, הרופא אמר שאין זרע בצורה טובה. פנינו לאורולוג, (בעלי במכבי - דר מדג'ר) ערך בדיקה גופנית ושלח את בעלי לעשות אולט'- תוצאה תקינה, ובדיקת דם הורמונלית - הכל יצא בנורמה ותקין. אם לכאורה הכל נראה תקין מה יכולה להיות הבעיה ואיזה עוד בדיקות צריך לעשות כדי למצא את מקורה? האם יש טיפול לזה?

01/04/2012 | 17:38 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לפי מה שאת מתארת (אני יוצא מנקודת מוצא שנפח הזרע תקין) ככל הנראה לא תמצא הסיבה לספירה הלקויה. הטיפול הוא ע"י הפריות, הזרעות , וכו'

מנהלי פורום אורולוגיה