הפרשה מוגלתית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/03/2012 | 10:57 | מאת: מתן

יש לי הפרשה מוגלתית מאז שקיימתי יחסי מין עם משהי. הייתי בטוח שיש לי כלמדיה או זיבה. הלכתי לעשות בדיקת שתן דרך הקופה, והם אמרו שאני נקי לחלוטין. אבל עדיין יוצא לי מוגלה מהפין, אשמח לתשובה מה לעשות כי אני לא יכול לקיים יחסי מין וגם לא רוצה להדביק אף אחת. תודה רבה! המוגלה יוצאת הרבה פחות (אחרי שבוע) בהתחלה היא היתה יוצאת בכמויות גדולות יותר, עכשיו ממש בקושי.

31/03/2012 | 19:14 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מתן, סביר להניח שאחנה שלך נכונה ואכן נדבקת. לעתיד תזכור שניתן להידבק גם ע"י מגע אוראלי. עצם זה שאתה לא רוצה לקיים יחסי מין כדי לא להדביק אחרות אכן נכונה ואחראית. אתה חייב לפנות לרופא לקבל טיפול בהקדם האחשרי. מחלת מין לא מטופלת מעבר לנזק הסביבתי יכולה לגרום לך גם להיצרות של השופכה. בברכה ד"ר עמוס נאמן http://www.doctors.co.il/dr-42772

מנהלי פורום אורולוגיה