דימום חיצוני בכיס האשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/03/2012 | 12:50 | מאת: ג'ף

הבוקר קמתי ולאחר שעשיתי שתן, ראיתי דימום על כיס האשכים, בצד השמאלי, יוצא מהשק, לא מהאשך, לא ידוע לי על מצב של חבלה או חתך וכו' , האם יש צורך להתייחסות לזה או לא, זה נעצר רק אחר שהחזקתי מגבת כמה רגעים, (הדימום המשיך כמה דקות), בעיקרון אינני רוצה ללכת לרופא משפחה, כי יש לי רגישות ביחס לבידות האיזור, ולכן מעדיף להמנע אם אין חשש מדאיג בתיאור שלי.

26/03/2012 | 22:35 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

חשוב שתיבדק , אתה יכול לפנות לרופא עור או אורולוג. אם יש נגע בעוד לעיתים יש צורך להסירו

מנהלי פורום אורולוגיה