מודאג מאוד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/03/2012 | 10:24 | מאת: תומר

לפני כמה חודשים הבחנתי בשינוי מדאיג בשק האשכים שלי כאשר רוב הזמן שניהם נפולים מאוד(רחוקים מהגוף)ומקומטים כאשר אשך ימין גבוה יותר מאשך שמאל.כמו כן הזיקפה שלי הרבה יותר חלשה מבעבר ואני גומר מהר מאוד.אני חייב לציין שאני עובד בעבודה שבה יש חשיפה לאבק תרופות וגם סובל(בלי קשר לעבודה)מאנמיה.מהי הסיבה לשינוי המדאיג הזה בתפקוד הפין וצורת האשכים?האם זה קשור לסביבת העבודה המסוכנת שאני עובד בא או לאנמיה?מה עלי לעשות?

26/03/2012 | 22:31 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום תומר, יכול להיות שיש סיבה תעסוקתית לבעיה אך בסבירות נמוכה. רצוי שתפנה לאוורלוג

מנהלי פורום אורולוגיה