שאלה לגבי צינור השופכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/02/2012 | 00:18 | מאת: שחר

שלום רב לפני כחודש נצרבו אצלי במרכז החלק התחתון של הפין (מעל צינור השופכה) שתי יבלות קטנות. כעת נותרו במקום שתי צלקות קטנות לבנות. מכון אסתטיקה הציע לי לטפל בצלקות באמצעות טיפול במכשיר לייזר palomar 1540. הם טוענים כי ברמה האסתטית הטיפול יביא לתוצאות מצויינות. השאלה שלי : האם הלייזר שיורה המכשיר - אשר למיטב הבנתי מחמם את האזור ויוצר חורים מיקרוסקופיים בשכבת הדרמיס של העור - יכול להביא לפגיעה בצינור השופכה שנמצא פחות או יותר (לא ברמה המילימטרית) מתחת לאותם כתמים. תודה מראש

24/02/2012 | 20:45 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום שחר, ככל הנראה נצרבו קונדילומות. תמתין עוד זמן לראות מה קורה עם הצלקות לפני שאתה מטפל בקוסמטיקה. אני לא מכיר את הלייזר הזה ולא יודע מה עומק החדירה שלו

25/02/2012 | 20:30 | מאת: שחר

כפי ציינתי - עד שכבת הדרמיס של העור.השאלה היא האם קיים נזק לצינור בשל החום. תודה

מנהלי פורום אורולוגיה