תכולת הזרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/02/2012 | 11:16 | מאת: מייק

אני בן 19 וחצי ושמתי לב לא מזמן למשהו בזרע שלי. אחרי שאני גומר, שמתי לב שבזרע שלי, בתכולה שלו, יש גושים. הם יותר מוצקים מהזרע עצמו והם ממש גושים, סוג של ג'לי כזה. שמתי לב לכמה בכל פעם. יש לי ווריקוצלע קל באשך שמאל אם זה יעזור בלתת לי מענה. זה הדבר היחיד שאובחן כלא תקין באשכים אחרי שעשיתי אולטראסאונד בחודש ספטמבר באחרון. תודה והמשך יום טוב.

21/02/2012 | 11:42 | מאת: מייק

כשאמרתי "גושים בזרע" התכוונתי לכך שזה לא מין משהו חיצוני ממקור אחר אלא שבעצם חלק מן הזרע הפך ליותר מוצק וגושי. זה לא חלק גדול ולא ממש הרבה אבל זה קיים וזה מדאיג אותי ד"ר. אשמח לקבל תשובה ומענה, תודה רבה

מנהלי פורום אורולוגיה