חיפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/02/2012 | 06:26 | מאת: סמי

שלום ד?ר עמוס בקשר להתיחסות הקודמת לשאלה שלי בעניין השיטה להגדלת הפין ,אני לא מנסה לפרסםשום דבר ועובדה שאני לא מפרסם פרטים לא שלי ולא של מוצר מסוים .. את השיטה הזו מצאתי פה באחד מהפורומים שלכם עשיתי העתק הדבק, התחלתי לתרגל לפי השיטה זה מתיש וגוזל זמן אני מבקש לדעת האם זה יכול לפגוע או להועיל ?

13/02/2012 | 16:26 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום סמי, באופן עקרוני אני לא מאמין בשיטות אלו , מן ההגינות לציין שלא בדקתי כל שיטה לעומקה ולכן אני לא יכול להגיד בוודאות בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה