שאלה כואבת...

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/02/2012 | 21:43 | מאת: משה

שבוע טוב אני בן 27 נשוי פלוס. מזה כחמש שנים סובל מכאבים חזקים שבאים והולכים באזור של האשכים ומעלה נראה לי שזה דומה לבקע אך לא בטוח. עשיתי אולטראסאונד ולא נמצא כלום. הרופא אומר שכניראה זה תחילת בקע ואין מה לעשות בנתיים. (אציין כי הכאבים נרגעים לאחר קיום יחסים) א. האם התסמינים הללו מראים על משהוא? ב. יש בדיקה אחרת שאפשר לעשות חוץ מאולטראסאונד? ג. האם יש הסבר לכך שהכאבים נרגעים מעט לאחר קיום יחסים ? (אולי בקשר לאזור הערמונית?) תודה רבה!

09/02/2012 | 14:13 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

א. הממצאים אינם ספציפיים ב. הבדיקה החשובה ביותר זה בדיקה של רופא ג. אין הסבר

מנהלי פורום אורולוגיה