עזרה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/01/2012 | 13:22 | מאת: אלירן

אנחנו זוג בטיפול פוריות הזרע שלי חלש לא טוב גם בזרימה ובכמות.כאשר צריך לתת את הזרע בקופסא לא הולך לי אין זיקפה ניסיתי הכול ויאגרה סרט כחול לא הולך אבל יחסים הכול בסדר מקיים אין בעיה מה לעשות עזרו לי רוצה ילדים משלי שמעתי שיש גם טיפול חשמלי ואם כן איפה איך מוציא זרע ומעביר לבית החולים תודה

07/02/2012 | 18:09 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, יש שיטה ללקיחת דגימת זרע עם קונדום ללא קוטל זרע (שיטה זו נפוצה בקרב אוכלוסיות בהן האוננות אסורה על פי דת) לא ברור לי למה אתה מתכוון בטיפול חשמלי בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה