אובד עצות - מבקש עזרה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/01/2012 | 22:42 | מאת: אביתר

שלום רב, בן 23, בריא בדכ. לפני כחודש וחצי חזרתי מטיול בן 5 חודשים בהודו. לקחתי חלק בסדנא בה ביום השביעי החלו עקצוצים ושריפה בעת מתן שתן. גם לאחר ההטלה הצורך נותר בעינו. פניתי לבית חולים בו נתנו לי טיפול אנטיביוטי בן 3 ימים, לאחריו כשלא היתה הטבה משמעותית קיבלתי טיפול נוסף בן 5 ימים. גם הוא כשל. פניתי לבית חולים נוסף בו נמצא לי אי-קולי בזרע וטרייס של דם בשתן. טופלתי ב-Cefuroxime כשבועיים ושבועיים אחריהם הרגשתי טוב ואז שוב הכאב והצורך הבלתי פוסק לתת שתן חזר. טופלתי מאז כשלושה שבועות בציפרודקס וחזרתי לארץ לקבלת טיפול ראוי, עברתי בדיקת סיטי, חשד לקוליטיס וציסטה בגודל 2.2 בכליה השמאלית. עברתי בדיקות דם ובדיקות למחלות מין, נראה שהן תקינות. אורולוג אחד אמר שלא מדובר בפרוסטטיטיס, אחר אמר שכן, עברתי מספר בדיקות רקטליות בהן נאמר שהערמונית במצב תקין ואינה מוגדלת. קיבלתי אופלוקסצין כשבועיים ולאחריו ציפרופלוקסצין ודוקסילין שבועיים נוספים. מאז אין הטבה משמעותית,לפני שבוע תרבית זרע ושתן שלילית, WBC + בזרע. כבר שבועיים שאינני נוטל אנטיביוטיקה. סהכ 4 וחצי חודשים של סבל, אני מתקשה לתפקד. אשמח אם תשתף אותי בדעתך, האם מדובר בפרוסטטיטיס, או האם יש סיכוי שהדלקת במעי היא שגורמת? חשוב לציין שאני לא סובל מכאבי בטן, חום, הקאות. אני כן משלשל. סליחה על הפירוט פשוט חשוב לי שתדע את הרקע, אני אובד עצות.

25/01/2012 | 22:54 | מאת: אביתר

סימפטומים שלא הזכרתי: שתן מתפצל, לעיתים כאבים באשכים, לעיתים כאבים מעל האזור הגניטלי היכן ששערות הערווה ולעיתים גם באיבר עצמו.

מנהלי פורום אורולוגיה