בולבול מתחבא

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/01/2012 | 10:46 | מאת: שרון

נעם בן שנה ורבע, כבר מאז שנולד הבולבול שלו "מתחבא" (בטוח יש לזה שם יותר קורקטי, אבל אני לא מכירה). כשהוא עושה פיפי, לרוב הוא יוצא, אבל שאר הזמן הוא טמון בבסיס. בהתחלה הוא היה קצת שמנמן, אז חשבנו שהוא מתחבא בקפלי השומן, אבל עכשיו הוא רזה יותר ופעיל מאד. לא נראה שזה מפריע לו, אבל היום הגננת המליצה שניקח אותו לאורולוג. האם יש סיבה לדאגה? מה יכולה להיות הסיבה לתופעה כזו? תודה!

31/01/2012 | 11:41 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רב, מדובר בפין חבוי , concealed penis . ממצא זה נפוץ. לרוב אין לכך משמעות אך רצוי להיבדק ע"י אורולוג ילדים. בברכה, ד"ר עמוס נאמן

01/02/2012 | 09:17 | מאת: רונית

והוא נבדק בגיל קטן יותר והרופא הציע לנו שבכל פעם שמחליפים לו טיטול אז להוציא את הבולבול, כלומר להוריד את העור כלפי מטה, מקווה שהבנת כי קצת קשה לי להסביר, בכל מקרה כדאי לפנות לאורולוג כמו שאמר הד"ר, אגב- זה התחיל להסתדר לבן שלי לאחר כשנה וחצי שפעלנו כנ"ל,

מנהלי פורום אורולוגיה