בדיקת HIV

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/01/2012 | 13:24 | מאת: קובי

שלום רב בדיקת האיידס מגלה את סטטוס הנבדק בשלושת החודשים האחרונים. מה עם לפני 3 החודשים?? איך מגלים את סטטוס האיידס מלפני 3 החודשים והאם יש סיכוי שאדם שנדבק מלפני (נגיד) 6 חודשים או שנה יקבל תשובה שלילית למרות שבפועל הוא חיובי?? אודה לתשובתך המהירה והמפורטת כי באמת שאלה זו מטרידה אותי. תודה רבה

24/01/2012 | 11:42 | מאת: אחד שמבין

בדיקת איידס מגלה אם אתה חיובי או שלילי מינימום שלושה חודשים מהמגע הלא מוגן,זאת אומרת שאם עשית סקס לא מוגן לפני חודש -לא יתגלה בבדיקה,אם עשית סקס לא מוגן לפני שנתיים לדוגמא כמובן שיתגלה בבדיקה

מנהלי פורום אורולוגיה