RE

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/01/2012 | 18:41 | מאת: שי

בבדיקת דופלר US של הפין התקבלו הממצאים הבאים: 1.סימני אי ספיקה עורקית בעורקים קברנוזים. הדגמה תקינה של עורקים הדורזלים. 2.יש עדות לדלף ורידי. 3.לא הושגה זיקפה במהלך הבדיקה לאחר הזרקת TRIMIX 0.9 סמ"ק לתוך הגוף הקוורנוזי. 4.הודגמה אנטומיה תקינה של הגופים הארטיקליים. בדופלר צבע ובספקרטאל דיספלאי הודגמה זרימה עורקית תקינה. האם תוכל לעזור ולהסביר לי מה המשמעות של סעיפים 1 ו-2?

05/02/2012 | 18:29 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

חלק מכלי הדם סתומים , יש דליפה של דם מהורידים דבר במעיד על כך שיש בעיה במנגנון הזיקפה

05/02/2012 | 20:47 | מאת: שי

תודה על תשובתך. האם אפשר לטפל בדבר כזה? ואם כן ע"י מי או מה הטיפול לדבר זה. תודה

מנהלי פורום אורולוגיה