האם יש קשר ישיר בין אוננות למצב זקפה אחרי כמה שנים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/01/2012 | 07:35 | מאת: איציק

שלום, רציתי לדעת אם ככל שמאוננים יותר אז האם זה ישפיע על התפקוד אחרי כמה שנים? ואם לדוגמא מפסיקים אחרי 10 שנים אז יכול להיות מצב שאחרי חצי שנה בלי זה הכל יחזור לקדמותו?? חשוב לציין שאני בן 27, והתפקוד מתחיל קצת להיחלש. הזקפת בוקר חלשה יותר... אם אני לא עושה כלום אחרי שבוע הכל חוזר.. אבל לא נעים שזה בא רק פעם בשבוע... אשמח לתגובה..

24/01/2012 | 11:46 | מאת: רון

אוננות לא משפיעה על התפקוד בשום צורה,יכול להיות שאם אתה מאונן הרבה אז מן הסתם אתה תהיה פחות חרמן וזה טבעי לגמרי ,אין לך מה לדאוג

מנהלי פורום אורולוגיה