השתנה כל חצי שעה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/01/2012 | 05:59 | מאת: אריק

שלום בן 34, חולה סכרת - מטופל מאוזן סביר כבר 17 שנה. אין שינוי לאחרונה באיזון הסכרת. ב3 חדשים אחרונים מתן שתן כל חצי שעה- בלילות - אין השכמה לשתן, אלא רק בימים. אין שינוי בתזונה.התופעה משבשת לי לחלוטין את כושר העבודה - מה זה יכול להיות והאם הבדיקות/הטיפולים כואבים ו/או עומדים בסתירה לאינסולין +תרופות להורדת כולסטרול (בזליפ+סטטור) שאני נוטל מידי יום? האם זו תופעת לוואי אפשרית של הכדורים האלה? תודה

24/01/2012 | 18:57 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

מדובר בשלפוחית רגיזה , מצריך בירור. יתכנו סיבות שונות ומשונות לתופעה זו. סבחרות נמוכה שמדובר בתופעות לוואי של התרופות. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה