בדיקות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/01/2012 | 15:31 | מאת: adam

שלום רב איזה בדיקות (פיזיות, כימיות,..) כדאי לבקש מהאורולוג בעת ביקורו (בדיקות סקירה כלליות למצב מערכת המין, בדיקת אשכים, סקרוטום, הפין עצמו, פרוסטטא,...)? הכוונה היא איך אפשר לנצל ביקור אצל אורולוג בצורה המלאה ביותר . תודה רבה

24/01/2012 | 18:13 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

בד"כ פונים לאורולוג עם תלונות מסוימות. האורולוג מנסה לאבחן את הבעיה ולטפל בה. מקובל בבדיקה גופנית לבדוק את האיברים הרלוונטים לתלונות. הבדיקות בד"כ מותאמות לגיל המטופל. הבדיקות שונות לתינוק בן יומו לעומת גבר בן שבעים או אישה בת 20 תשתדל לא לנצל את הארולוג אנחנו לא אוהבים להיות מנוצלים

מנהלי פורום אורולוגיה