ניתוח נסביט

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/01/2012 | 09:34 | מאת: דורון

שלום רב, אני אמור לעבור שבוע הבא ניתוח נסביט, ואני מרגיש (משיטוט בפורומים שונים) שלא הוסברו לי כל תופעות הלוואי ותקופת ההחלמה מהניתוח. האם ישנן תופעות לוואי חריגות אחרי הניתוח? מה משך זמן ההחלמה הממוצע? כמה זמן יש להימנע אחרי מקיום יחסי מין? תודה, דורון

17/01/2012 | 19:11 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום דורון לכל מנתח יש המלצות משלו. לכל מנתח טכניקה משלו ולכן ההמלצות לעיתים שונות. אני לרוב ממליץ לא לקיים יחסי מין חודש לאחר הניתוח. תופעות הלוואי כוללות בין השאר: דימום, זיהום , חוסר תיקון או חזרה של העקמת , חוסר תחושה ועוד

מנהלי פורום אורולוגיה