צ'יסטה בכליה ,לחץ דם גבוה ודימום בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/01/2012 | 22:22 | מאת: ורד

שלום רב! אימי עברה אולטרסאונד וגילו לה צי'סטה ,הרופא אמר רק מעקב לצערי הוא אינו ודע את ההיסטוריה המשפחתית שיכולה להעיר נורה אדומה ולדעתי חובה לשלוח ל mri או ct אמא של אימי חתה במחלת הסרטן אחותה נפטרה מגילוי המחלה תוך חודשיים .אביה של אימי נפטר בטרם עת מדום לב... עם כל ההסטוריה והתופעות המלוות של דימום מהשתן ולחץ דם גבוה סרחורות וחולשה דורש אבחנה נוספת או הוצאת הצ'יסטה ? אשמח לקבל תשובה

17/01/2012 | 18:54 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ורד המצאות דם בשתן מחייב בירור , זה בעצם התסמין הכי מדאיג מתוך אלו שציינת אמא חייבת לפנות ליעוץ מסודר. סביר להניח שהייתי ממליץ לבצע CT ,ציסטוסקופיה ובדיקת שתן לציטולוגיה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה