דם

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/01/2012 | 21:47 | מאת: מישהו מודאג..

שלום רב עמוס... אני גבר בריא בן 37 מתאמן בחדר כושר ונוסע כל יום כמעט 15 ק''מ באופניים.. אני קודם כל רוצה להגיד שאני לא מקיים הרבה יחסי מין.. אבל אני מאונן לפעמים פעמיים או שלוש בשבוע.. לפני זמן מה קיימתי יחסי מין עם קונדום.. הגמירה היית כואבת וצורבת.. בקונדום לא היה דם אבל אחרי כמה דקות שעמדתי להיכנס למקלחת ראיתי דם על הגוף וגם דם מאיבר המין מאיפה ששופכים... האם יש לי סיבה לדאגה...? האם זה בגלל הקונדום? כאשר אני מאוננן אף פעם לא יצא לי טיפת דם אחת... האם זה בגלל הרכיבה על אופני הכושר? בתודה מראש אזרח מודאג..

17/01/2012 | 18:09 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

קשה לחי להגיד לך מה גרם לדימום. אם הדימום חוזר ץפנה לאורולוג בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה