תחושה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/02/2009 | 15:37 | מאת: יאיר

שלום בשבוע האחרון שמתי לב שבזמן השפיכה אין הרגשה "חלקה", כלומר, הרגשה שנוזל הזרע נתקל במשהו בזמן המעבר בצינור, כאילו יש גושים בתוך הצינור (זו הדרך הכי מדויקת לתאר את התחושה, מצטער). אין הרגשה של צריבה או שריפה. מדובר בתחושה שגורמת לי להירתע מגמירה. התחושה מופיעה בזמן הפליטה עצמה בלבד. התחושה לא מופיעה בזמן פליטת שתן. בינתיים, אני שותה המון החל מאתמול. חשבתי שאם זה לא יעזור זה לא יזיק. הייתי שמח לקבל חוות דעת, ותשובה לגבי מה ניתן לעשות בקשר לזה? האם להפסיק בינתיים לקיים יחסי-מין ואוננות? תודה!

16/02/2009 | 05:22 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לא אוכל להגיע לאבחנה על סמך תאור זה בלבד. ממליץ שתפנה לאורולוג לבדיקה. יתכן ויהיה צורך בבדיקות מסוימות: שתן לכללית ותרבית, תרבית זרע ועוד. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה