בעיות בזיקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/01/2012 | 09:06 | מאת: אבי

אני בן 45 פעיל מאוד גופנית. לפני 5-6 שנים החלו לי בעיות בזיקפה. בבדיקת אורולוג התברר שהיתה לי דלקת בערמונית. טופלתי ברספרים פורטה (או דיסאפטיל) וזה סייע. מאז פעמים רבות אני חש מגורה ויש לי בעיות זיקפה. הפין מתקשה אבל לא בעצמה המאפשרת חדירה. כ"כ, אני מרבה במתן שתן גם בלילה ובבוקר (כל שלוש שעות בערך) האם כדאי להתחיל לטפל בכדורים המסייעים לזיקפה כמו ויאגרה וכ"ו ? מעבר לבדיקת אורולוג שעליי לעבור היית מציע עוד משהו ?

10/01/2012 | 20:17 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אינני יכול להמליץ על טיפול תרופתי בפורום (גם ויאגרה זה תרופה עם הרבה תופעות לוואי פוטנציאליות). תפנה לאורולוג

מנהלי פורום אורולוגיה