נקודה לבנה/פצע קטן באמצע איבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/01/2012 | 18:33 | מאת: חן

היי, כבר תקופה יחסית ארוכה שיש לי הרבה נקודות פורדיס בצד הפין ובחלקו האחורי (שלא רואים מלמעלה) והבנתי שזה נחשב לדבר תקין ושאין כל כך מה לעשות עם זה (תקן אותי אם אני טועה)... אבל לאחרונה לפני מספר שבועות/חודשים הופיעה לי לפתע נקודה לבנה בחלק הקדמי של הפין (באמצע/בגזע). הנקודה הזו מזכירה נקודות פורדיס אבל היא מעט יותר גדולה מהן. כלומר, היא דומה לנקודת פורדיס אבל קצת יותר גדולה מנקודת פורדיס ממוצעת ונמצאת בחלקו הקדמי של הפין (בניגוד לנקודות האחרות שנמצאות בחלק האחורי). בינתיים אני לא מרגיש את זה אבל זה מפריע לי (אסתטית) ואני גם מקווה שזה לא מעיד על בעיה... במה רוב הסיכויים שמדובר? האם זה צריך להדאיג אותי או שזה יחסית נפוץ גם אצל בנים אחרים? והאם נקודות פורדיס יכולות להתפשט גם לחלקו הקדמי של הפין או שלא? תודה מראש

03/01/2012 | 19:09 | מאת: חן

במידה ואני צריך ללכת לרופא שיבדוק-האם זה משנה אם זה רופא עור או אורולוג במקרה זה? מה עדיף?

מנהלי פורום אורולוגיה