אריטרוציטים בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/01/2012 | 17:11 | מאת: ג'ול בן

שלום דוקטור, בכת 57. מזה כ-40 שנה כמעט בכל ביקת שתן יש לי דם בשתן בערכים הנעים בין 35 ל-250. בעבר עשיתי צילום כליות, US דרכי שתן, ציסטוסקופיה,והכל היה תקין. השבוע בעקבות הרגשה של דכיפות בשתן ודקירות נשלחתי לבדיקת שתן שהכל היה תקין מלבד כרגיל ערכים של 35 אריטרוציטים. היום שלחתי שתן לציטולוגיה ומשום מה נכנסתי ללחץ ומתח. האם לדעתך לאור הממצאים דלעיל יש לי מקום לדאגה. ומה הסיבה שיכולה להיות להופעת הדם המקרוסקופי בשתן. לתשובתך המהירה אודה ג'ול בן

10/01/2012 | 17:43 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

מדוע את מודאגת ממצא שנמצא כבר 40 שנה ? האם יש שינוי ? האם היה דם בשתן הנראה לעיין ? האם את מעשנת ? רצוי שתהיה במעקב אורולוגי סדיר בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה