האם יכול להיות מדובר בשבר פין?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/01/2012 | 13:02 | מאת: אדם

אני בן 22, שכבתי עם בת זוגתי כשאני שוכב והיא יושבת מעליי ואז בחדירה לא מוצלחת הפין התקפל והרגשתי סוג של קלאק. באותו רגע זה כאב מאוד לכמה שניות ועבר. אחרי זה הייתה זיקפה ושפיכה ללא בעיה ובכל השבוע גם היו עוד זקפות אבל יש מעין פס טיפה בולט (ללא סימן, פשוט כאילו יש שם וריד) האם יכול להיות מדובר בשבר או שכשיש שבר הזיקפה והשפיכה נפגעת לחלוטין וזה בעצם שולל את השבר במקרה שלי?

10/01/2012 | 16:45 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

בד"כ לאחר שבר יש איבוד זיקפה אך במקרים מסוימים יכולה להישמר הזיקפה תפנה לאורולוג

מנהלי פורום אורולוגיה