דלקת באשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/12/2011 | 19:19 | מאת: תמר2

שלום רב, מזה כשנתיים בעלי סובל מדלקת באשך ימני. בהפרשים של כל 3 חודשים בערך. בכל המקרים קבל אנטביוטיקה למשך כ 10 ימים כל פעם. בפעם האחרונה(לפני כחודשיים)קבל אנטביוטיקה למשך 3 שבועות . נעשו בדיקות US ו MRI הבדיקות תקינות. הסתיימו 3 השבועות אולם אין שינוי הוא סובל מכאבים והתנפחות האשך. בקרנו 3 רופאים ולכל רופא דעה בהקשר לטיפול. הרופא הראשון שנתן את האנטביוטיקה ל 3 שבועות סבור שאם זה לא עוזר יש לקבל אנטביוטיקה ישירות לוריד. הרופא השני סבור שיש לכרות את האשך. הרופא השלישי חושב שמא זה בכלל הקרנה מהגב.(דרך אגב בעלי סובל מפריצת דיסק אולם כבר הרבה זמן שיש שקט מצד זה). ואנחנו אבודי עצות לא יודעים מה לעשות ולאן לפנות הוא סובל מכאבים שמצריך כל יום כדור אתופן 600 שעוזר לו להעביר את הכאב. אנא עזרו לנו לפתור בעייתנו.אנו חסרי אונים.

10/01/2012 | 15:30 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, לפני שכתבת את השאלה בפורום האם חשבת לרגע למה אתם מצפים מהפורום . האם לחוות דעת רביעית , האם להחליט איזה דעה נכונה מבין השלוש שקיבלתם. האם אתם באמת חושבים שאני יכול לתת חוות דעת רצינית מבלי לבדוק אותו ומבלי לראות את כל הבדיקות. אני ממליץ שתבחרו רופא שאתם סומכים עליו , אולי אחד מאלו שכבר הייתם אצלו , אולי רופא אחר שאתם בוטחים בו. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה