מילה במבוגר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/12/2011 | 21:18 | מאת: sergey

שלום רב אני בן 32 ואני רוצה מסיבות אישיות לעבור מילה רפואית במסגרת בית חולים איך אוכל לעשות זאת דרך קופת חולים (כללית -פרסונל) אודה לך מאוד על תשובתך

28/12/2011 | 11:04 | מאת: איריס מירב

שלא תעז לעשות את השטות הזו.זהו ניתוח לכל דבר שיגרום לכך שתרד תשוקתך המינית, תתקשה לאונן ובת זוגך לא תחווה את אותה הנאה בעת קיום יחסי מין. אין דרך חזרה !!!!!כל הנימולם בגיל מבוגר מדווחים על ירידה בהנאה ממין ובחסך נוראי. כריתת העורלה בטבח ברית המילה הוא מנהג ברברי, פרימיטיבי, אכזרי ומיותר, על פי כל המחקרים המדעיים בנושא. מנהג פגאני זה גובל בסטייה מינית,במיוחד שלב מציצת הפין המדמם ע''י המוהל החובבן, שכלל לא למד רפואה וכירורגיה. זאת לעיני הקהל הנבער המצחקק למראה התינוק חסר הישע הסובל עינויי תופת,ללא הרדמה. אצלנו מסתירים מהציבור את המידע על הנושא, כולל משרד הבריאות. בלימודי הרפואה בישראל פוסחים על פרק העורלה וחשיבותה. המנהג המטורף של ברית המילה מאפיין את השבטים הפרימיטיבים. זהו מנהג שלמדנו משכנינו המצרים. מנהג אכזרי, מצמרר ומכאיב זה, כלל אינו מאפיין ייחודי של היהדות. ההלכה החרדית זורה חול בעינינו ומתארת את ברית המילה כמצווה. במקרא נאמר: ''ומלתם את עורלת לבבכם'', דהיינו, יש לעקור את הרוע והאטימות שבלב ולא את עטרת הפין המופלאה שאין בילתה. ( ''כי חסד חפצתי ולא זבח''). מטרת החרדים שהגבר לא יוציא זרע לבטלה, דהיינו, שלא יאונן. (לנערת ליווי מותר לו ללכת אך לאונן אסור!) גבר שכרתו לו את העורלה מתקשה לאונן באותה קלות כמו הגבר השלם, בעל עורלת הפלא,שתפקידה דומה לדגדגן האישה, המסייע לה באוננות ובאורגזמה. בטבח המילה כורתים לתינוק חסר הישע רקמה בריאה ומטילים מום בלתי הפיך בגופו. מנהג פאגני זה של השחטת הפין החל בתקופת מרד בר כוכבא. לפני כן היו נוהגים לכל היותר לבצע הקזת דם. בתקופת המתיוונים נהגו היהודים לנסות ולהידמות ליוונים ע"י משיכת העורלה כולה. אז בא איזה באבא סאלי וקבע שיש לכרות את העורלה בשלמותה. מכאן נמשך מנהג מטורף זה והפך ל- "הלכה''. היהודים ושכניהם הערבים והבדואים אינם טורחים לברר את העובדות ואינם מתעניינים במחקרים הרפואיים, לפיהם ברית המילה היא מיותרת מבחינה בריאותית. ברגע שמישהו מדבר נגד מילה הוא הופך מייד לאנטישמי ולאפיקורס.( גם לנימולים יש איידס למשל ומחלות מין רבות). מטרת ברית המילה לדכא את התשוקה המינית של הגבר, כדברי הרמב''ם, שהיה רופא דגול במקצועו, בספרו המאלף ''מורה נבוכים'',להלן ציטוט: ........ ''אחד הטעמים למילה, למעט את המשגל ולהחליש את האיבר הזה כדי שימעיט לעשות זאת ויתאפק כפי יכולתו......ההחלשה הגופנית הנגרמת לאיבר זה היא המטרה המכוונת... לא בטלה בגלל המילה הולדת הצאצאים אבל מתמעטת בעטייה סערת היצר והתאווה היתרה על הדרוש... אין ספק שהמילה מחלישה את כוח הקישוי (הזיקפה) ולעיתים קרובות ממעיטה את ההנאה, מפני שכאשר מטיפים דם מן האיבר ומסירים את המגן שלו בראשית גדילתו, הוא נחלש בלי ספק''........ על פי הספרות הרפואית בעולם, רקמת העורלה מכילה אלפי עצבים שנועדו לענג את הגבר בעת הזיקפה ולגרום לו להנות ממין אמיתי, כולל מאוננות. (כפי שנהנות הנשים בעלות הדגדגן המופלא). אנו פרימיטיבים ואכזריים כלפי עוללינו, בדיוק כמו שכנינו הערבים והבדואים וכמו שבטים נבערים ביבשת השחורה, בעולם השלישי, דוגמת שבט הזולו. החרדים הכניסו לנו לראש את השטות המטוגנת, לפיה האיבר הנימול יותר נאה, - הבל הבלים! הפין השלם בעת זיקפה נראה בדיוק אותו דבר כמו הפין הנימול. העורלה נמתחת בדיוק לגודל הפין הזקוף. נשים יהודיות רבות שחונכו על ערכים מעוותים שכאלה, מסכנות את חייהן בניתוחים פלסטיים מיותרים ומרוקנות את קופת המשפחה.. העורלה אינה פיסת עור מיותרת. זהו מנגנון תנועתי מופלא שנע למעלה ולמטה כמו בוכנה בעת הזיקפה.. מנגנון זה נועד לענג את בני הזוג בעת המשגל. כריתת העורלה = כריתת הדגדגן. מזל שהנשים היהודיות ניצלו מטבח זה. הפגיעה של כריתת העורלה היא לא רק בהנאת הגבר אלא גם בזו של האישה. אין מילים לתאר את עונג האישה כאשר יש עורלה, כדברי חז"ל: "הנבעלת מן הערל קשה לפרוש". הפין הנימול מרגיש לנשים רבות כמו מקל שדופק על צוואר הרחם.זאת לעומת הפין הטבעי והשלם שנכנס ברכות ובגמישות אל תוך הנרתיק. זהו פלא ביולוגי שאין בילתו. העורלה הופכת את הפין לספוגי וגמיש,דבר שמונע צריבות אצל האישה. פין עם עורלה בזמן זיקפה הוא קשיח עם רוך מענג כמו הלשון שהיא קשיחה אך זקופה. הלשון יכולה להזדקר ולהזדקף אך נשארת רכה וספוגית למגע. הפין הנימול הוא כמו ספוג שהתייבש והתקשה ובכך איבד את גמישותו. העורלה מרככת את גוף הפין והעטרה. לפין השלם יש בדיוק את ריקמת העור לה הוא זקוק בעת זיקפה. העטרה בפין הטבעי רכה יותר וגמישה יותר במהלך המישגל. הפין הטבעי נותן תחושה מענגת בנרתיק ולא תחושת דקירות או דחיפות כמו הפין הנימול.. הפין הטבעי קשה וחושני ונראה כאילו הוא מכוסה בקטיפה. פין רך אינו אומר זיקפה חלשה יותר מהפין הנימול, כמו הלשון, שהינה רכה וגמישה למגע אך קשה וזקופה. הזיקפה אצל הערלים היא חזקה וחושנית. הפין הנימול פוגע בחוויה המינית של האישה וכמובן של הגבר הנימול האומלל, שכרתו לו בעצם את הדגדגן הגברי. על פי הספרות המדעית הרבה בנושא, שמסתירים מאתנו, ברית המילה פוגעת בפיזיולוגיה של המישגל, כאשר הפגיעה היא לא רק בהנאת הגבר אלא גם בזו של האישה. עיקר הפגיעה אצל הגבר באה לידי ביטוי בגיל המעבר, כאשר חלה ירידה בהורמונים.בגיל זה מוצא הגבר את עצמו נזקק לויאגרות, לריגושים כגון מין אוראלי,אנאלי, נערות ליווי, בגידות וכיו''ב. ראה אתר – ''גונן על הילד''. כמו כן נא לצפות בסרטונים מצמררים בפייסבוק שלי על הקיר. הקלד -איריס ניצה מירב לפ

31/12/2011 | 15:05 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אני מבקש לא לענות על שאלות בפורום שאני מנהל , השאלות מופנת אלי ולא לצורך פרסום של דעות של אנשים אחרים בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה