הסרת תומכן שופכני פנימי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/12/2011 | 19:06 | מאת: נורית

שלום! בעלי בן 65 סבל מכאבים באיזור הכיליה. בניתוח שמו תומכן ואמרו שבמהלך השבועות הקרובים כנראה האבן תיפול. האבן הייתה בצינור שמוביל לשלפוחית וגרם לנפיחות הכיליה. היום עבר צילום אולטרהסאונד ולא רואים את האבן. כנראה בשלפוחית או בצינור השופכה. עתה אין לו כאבים באיזור הכיליה אך מטיל שתן כל שעה. האם זה בסדר? עדיין צורב לו בהטלת שתן. מה יש לעשות בהמשך? האם הסרת התומכן כרוכה בניתוח? תודה

20/12/2011 | 18:11 | מאת: שאלתי שוב למעלה

שאלה זו נכתבה למעלה אין צורך להשיב מכאן. ממתינה לתשובה לעיל. תודה וחג שמח!

מנהלי פורום אורולוגיה