ריח וצבע מוזרים של השתן לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/12/2011 | 11:04 | מאת: א'

שלום דר' לפני ארבעה ימים עברתי ניתוח בשיטת PPH להסרת טחורים דרגה 3 בהרדמה כללית. מאז אני סובל מכאבים אבל לזה ציפיתי וזה לא משהו חריג, אני מניח. מה שקצת מדאיג אותי ועליו רציתי לקבל את חוות דעתך זה הקושי במתן שתן מאז הניתוח. אני חש בצורך להטיל שתן אולם בהגיעי לשירותים ממש צריך להתאמץ על מנת להשתחרר. בנוסף, ריחו של השתן עז ומתקתק (ממש ריח קרמלי...) וצבעו כתום-אדמדם, האם אלו תופעות רגילות שאמורות לחלוף? סילוק של התרופות שניתנו במהלך הניתוח? תודה מראש א'

29/12/2011 | 08:04 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום א' יתכן שמדובר בזיהום בדרכי השתן או בבעיבה אחרת . ממליץ לפנות לבירור רפואי כדי לשלול בעיה חריפה. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה