שאלה דחופה וחשובה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

11/12/2011 | 16:46 | מאת: אדם

אני לא בטוח שזה המקום הנכון לפנות אליו, אם זה לא אני אשמח לדעת אל מי אני יכול לפנות. אני בן 18, ולא אוננתי מעל לשבועיים, ולאחר מכן לאחר שאוננתי, הייתה לי שפיכה גדולה מאוד, מבחינת כמות, ונוזל הזרע לא היה רגיל, הוא היה הרבה יותר צהוב, ויותר ג'לי מתמיד. בעת השפיכה התחילו לי כאבי ראש, וסחרחורת, ותחושה מוזרה ורעה כזו. (כמו התחושה שיש לפני שמתעלפים). הייתי בחדר נעול, אז נשכבתי על המיטה וחיכיתי שזה יעבור. אין לי בדיוק למי לפנות בנושא כזה, ואני אשמח לעזרה. חשוב לי לציין שזה בחיים לא קרה לי לפני, וכרגע אני חושש להמשיך.

21/12/2011 | 09:11 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

צבע הזרע תקין. ככל הנראה איו קשר בין התחושה הלא טובה לאוננות

מנהלי פורום אורולוגיה