דלקת בכליות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/12/2011 | 21:16 | מאת: בר

שלום, לפני כשבע שנים, טיילתי בדרום אמריקה וסבלתי מכאבים עזים בצד שמאל של הבטן והיה לי ריח חריף מאוד בשתן, לאחר שעשו לי בדיקות שתן,החליטו שיש לי דלקת בכליות, נתנו לי אנטיביוטיקה והכריחו אותי לשתות כ 4 ליטר מים בכל יום! וכך עשיתי בכל תקופת הטיול. מאז אני מידי פעם סובלת מאותם כאבים ומאותו ריח בשתן, אך באופן פחות קיצוני... וכל פעם שאני הולכת לעשות בדיקות, טוענים שהכל בסדר. זה קצת מייאש אותי, כי אני מכירה את הכאבים האלו וזה כאבים שלא היו לי לפני הדלקת. אשמח לדעת מה אני אמורה לעשות עם זה שאין לרופאים תשובות עבורי למרות הכאבים. תודה.

21/12/2011 | 09:06 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

כאבם במותן וריח רע מהשתן בהחלט יכולים להיום תסמינים של זיהום. סביר להניח שהייתי ממליץ גם על ביצוע US. תפני ליעוץ מסודר בברכה

21/12/2011 | 09:08 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

יתכן ומדובר בכל זאת בזיהום . ככל הנראה הייתי ממליץ לבצע US תפני ליעוץ מסודר

מנהלי פורום אורולוגיה