Over active bladder+ צריבה בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/12/2011 | 20:38 | מאת: roni

אני סובל מצריבה בדרכי השתן ו over active bladder syndrom וכבר שלוש שנים. אני עשיתי כל בדיקה אפשרית כולל ביופסיה להערמונית והבדיקות שתן שליליות וכל בדיקה הראתה שהכל תקין (כולל איסוף24 שעות) בסופו דל דבר האורולוג הגיע למסקנה שיש לי שלפוחית שתן רגיזה והוא נתן לי כדורים בשם וסיקר. הטיפול הצליח במשך שנתיים עד שלפני חודש, עברתי ניתוח וכל הסיפטומים חזרו. כלומר , היום אני סובל מצריבה בדרכי השתן בצורה כרונית ואני הולך לשירותים בעיקר מ15:00 אחהצ ובמשך כל הלילה.(כל שעה) כמה שאני שותה יותר אני משתיןמיותר אבל אפילו שאני לא שותה יש עדיין חשק רב להשתין כל הזמן. אני מרגיש שיש לי משהו בדרכי השתן שגורם לי ללכת לשירותים כל הזמן. דבר אחד שחשוב לציין שאין שתייה מסוימת שגורמת לבעיה. המסקנה של הנורולוג שלי היא שאני זקוק לפסיכיאטר כי כל הבדיקות שלי הם 100%

09/12/2011 | 21:03 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רוני, רגע לפני ששאתה הולך לפסכיאטר אני ממליץ שתעבור אצל אורולוג נחמד ומקצועי. נשמע שיש לך שוב תסמינים של שלפוחית רגיזה. יתכן וחידוש הוסיקייר או תרופות אחרות מקבוצה זו יכולות לעזור. לעיתים יש צורך בבירור מעמיק יותר בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה