בזמן אוננות שמתי לב שאשך ימין נעלם

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/12/2011 | 15:14 | מאת: קום

בשנה האחרונה קרה לי כמה פעמים שבזמן אוננות שמתי לב שאשך ימין נעלם . הסתכלתי וראיתי שהוא עלה לכיוון הבטן והוא תקוע שם . לחצתי עליו והוא חזר למקום . חשוב לציין גם שאני יכול בעצמי להביא אותו למצב הזה גם לא בעת זקפה . אבל אם אשך שמאל אני לא יכול . האשך מעין עוזב את שק האשכים ונבלע בצידו של איבר המין . עדיין אין הסבר לתופעה ?

09/12/2011 | 20:55 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

כל עוד אין כאבים אין סיבה לדאגה. יתכן ומדובר ברפקלס קרמסטר (השריר שעוטף את חבל הזרע) מוגבר בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה