אהלן דר נאמן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/12/2011 | 02:01 | מאת: תמיר(שם בדוי)

ביקרתי אצלך ואובחנת י כבעל וריקוצל דרגה 1 והדרוצליה. הנני סובל מכאבי אשכים בתכיפות גבוהה. אני נמנע מפעילות ספורטיבית ומעמד ממושך עקב כאבי אשכים אשר מופיעים מיד לאחר מכן. התייעצתי עם רופא המשפחה והוא אמר לי לשוב אלייך. אשמח טרם חזרתי אלייך אם תאכל לענית האם יש טעם לחזור? הכאבים הולכים ומתחזקים.

09/12/2011 | 20:51 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אם אתה האיש הנחמד עם הכובע והמבטא הזר אז ראיתי אותך במרפאה ודיברנו כבר. אני מבין שהמצב מתסכל אותך אך לא נראה לי שיש פתרון . ההידרוצל קל מאוד , ווריקוצל דרגה 1 אינו מצריך טיפול , כפי שהסברתי לך גם אם תעבור ניתוח יתכן והכאבים ימשיכו. בהצלחה בגיוס בברכה, ד"R עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה