מתוסכלת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/12/2011 | 22:58 | מאת: אני

שלום, בת 31, ללא ילדים. בשנה האחרונה, כל פעם שאני הולכת לשירותים לפני שאני הולכת לישון (זה לא קורה באמצע היום..) ואני מרגישה שהטלתי את כל השתן, אחרי שנייה אני מרגישה שיש עוד קצת. נותנת לחיצה ויוצא עוד קצת שתן. ועוד פעם אני מרגישה שזהו אבל אז יש עוד. זה יכול להמשך 6-7 פעמים. זה מאד מאד מציק. בנוסף גם בעת קיום יחסי מין, גירוי הדגדגן גורם לי לרצות ללכת לשירותים והרבה פעמים אנו צריכים להפסיק באמצע. המצב הזה מאד מטריד (בייחוד שזה לא היה בעבר כך..).. האם זו תופעה מוכרת??? בתודה מראש.

09/12/2011 | 20:45 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, התופעה מוכרת בוריאנטים אלו או אחרים אך אינה ספציפית למצב מסוים. במקרים אלו אני בד"כ ממליץ למטופלות על טיפול תרופתי שמרגיעה את השלפוחית. תפני ליעוץ מסודר בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה