שאלה בנושא פוריות גברית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/12/2011 | 09:46 | מאת: אלון

שלום רב, אני בן 36 בריא בדר"כ ואני ואישתי מנסים כרגע להכנס להריון ורציתי לשאול כמה שאלות לגבי כמה דברים : 1)לפעמים הזרע שלי הוא בצבע לבן מבריק ולפעמים שקוף האם זה תקין? 2) אני משתמש הרבה עם מחשב נייד (גלישה אלחוטית) על הברכיים מעל האשכים, האם זה יכול לפגוע בזרע או בבעיות אחרות שקשורות להריון? 3) אם אני אקח פה ושם חצי כדור ויאגרה האם זה יכול לפגוע בזרע או בפוריות ? תודה

05/12/2011 | 17:10 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

1. מדובר במצב תקין 2. לקרינה לטווח רחוק יש השפעה שלילית על פוריות 3. ויאגרה לא פוגע בפוריות

מנהלי פורום אורולוגיה