דלקת יתרת האשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/11/2011 | 14:27 | מאת: דרור

שלום ד"ר לפני כיומיים התחילו לי כאבים עמומים באשך שמאל, הלכתי אתמול לרופא אורולוג שלאחר מישוש של האשך אמר שיש לי דלקת יתרת האשך ורשם ציפרדקס. לא לקחתי עדיין את האנטיביוטיקה והים הכאבים קצת פחות חזקים מאתמול. האם האבחנה הזו נראית לך נכונה בהתחשב בעובדה שעדיין לא עשיתי us. כמו כן האם יש סיכון אם לא אקח את האנטיביוטיקה ואראה אם המצב משתפר לבד תוך יום או יומיים? האורולוג שהייתי אצלו לא רצה לענות על שאלותי והיה מאוד לא נחמד ולכן אני פונה לפורום. תודה דרור

01/12/2011 | 19:29 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום דרור, למרות רצוני לעזור לך , אני לא חושב שזה יהיה אחראי מצידי לענות לך על השאלה מבלי לבדוק אותך. כל תשובה שלי תהיה לא טובה יותר מאשר ניחוש פרוע. איך אני יכול לדעת אם יש לך דלקת מבלי לבדוק אותך , מבלי לראות בדיקת שתן ובדיקת US . אם אני אמליץ לא לטפל ואכן מדובר בדלקת צפויים סיבוכים , אם אני ממליץ כן לטפל ואין דלקת יתכן ואתה תיקח טיפול מיותר. גם אם האורולוג לא היה נחמד , יתכן והוא כן מקצועי וההמלצות שלו כן טובות. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה