קסטרל - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/11/2011 | 13:37 | מאת: יובל

התחלתי לקבל קסטרל 10 מ"ג לפני חמישה ימים. כשעה עד שעתיים לאחר נטילת התרופה אני מתחיל לחוש בבחילה, מועקה בחזה ויובש בפה תופעות אלו מלוות אותי עד היום שלמחרת, בבדיקת לחץ דם לא ניכרת ירידה משמעותית אם בכלל, מה ניתן לעשות? האם יש תרופות אחרות ללא תופעות לואי? (פרמיקסון עזר במעט)

01/12/2011 | 13:12 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יובל, אתה בהחלט מציין את אחת מתופעות הלוואי האופיניות לתרופה זו. ישנן תרופות נוספות מאותה קבוצת תרופות שאולי שווה לנסותן. פרמיקסון היא תרופה טבעונית המבוססת על תמצית דקל ננסי. הטיפול בתלונות הנובעות מדרכי השתן צריכות להיות מותאמות לכל מטופל לפי חומרת התסמינים ופרופיל תופעות הלוואי. תפנה לאורולוג לקבלת חוות דעת מסודרת בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה