הטלת שתן מרובה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/11/2011 | 20:26 | מאת: אבי

אני בן 42.בריא בד"כ.סובל כבר כמה חודשים מכאבי צוואר שהתפרשו לאחר בדיקות כשרירים תפוסים בגלל מתח.אני לא לוקח תרופות. בימים האחרונים אני פשוט צריך להטיל שתן כמעט כל חצי שעה אחרי שאני שותה משהו.בלילה אני לא מתעורר ולא מרגיש צורך להטיל שתן. לא שורף לי בהטלת השתן ואין לי מושג מה קורה לי.אף פעם לא סבלתי מתופעה כזאת. בעיקרון בחורף כשקר אני מטיל שתן יותר מהרגיל אבל לא כמו עכשיו.פשוט כל מה שאני שותה אני חייב להוציא תוך חצי שעה. מה יכולות להיות הסיבות לכך. תודה אבי.

17/11/2011 | 20:34 | מאת: אבי

בעיקרון גם כשאני מטיל שתן לעיתים תכופות יוצא שתן באופן רציף ובכמות מכובדת.אני פשוט מרגיש לחץ ולא יכול להתאפק הרבה זמן.

מנהלי פורום אורולוגיה