בעיות כליות מורחבות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/11/2011 | 08:46 | מאת: חני

יש לי בעיית כליות מורחבות בהריונות(עברתי 3 הריונות)כרגע אני 4 שנים לאחר הריון שלישי והיו לי כאבים שוב ,ניגשתי לעשות בדיקה ונמצא שיש לי הרחבה של 9 ס"מ בכליה ימינית ו-8 ס"מ בכליה שמאלית- שאלתי מה הטיפול שאני צריכה?והאם יש מזון מסויים שעליי להימנע?והאם תהיה לי בעיה בעוד הריון יותר מהרגיל?אודה על תשובתך,תודה ויום טוב!

15/11/2011 | 15:06 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום חני, צריך לעברו בירור ולהבין מודע יש את ההרחבה. סביר להניח שאם עד היום ההריונות היו תקינים גם עכשיו ימשיך להיות בסדר

מנהלי פורום אורולוגיה