איך בוחרים אורולוג טוב .

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/11/2011 | 16:43 | מאת: אריק

ד"ר נכבד , אני בן 60 , ולאחר ביקור אצל רופא המשפחה הוא רשם כאבחנה משוערת PHB ושלח אותי לאורולוג . כמובן עם US ובדיקות דם/שתן מכוונות .היה לי ניסיון רע בעבר , מיקצועית ואנושית עם אורולוג . איך אני מונע חזרה על "חוויה" כזו ? במילים אחרות איך אני בוחר רופא טוב במובן השלם של המילה . (אני חבר ב קופח כללית). לא שאלה מקצועית אבל אולי בכל זאת . תודה וברכה .

15/11/2011 | 14:56 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

מציע שתלך לפגישה עם אורולוג לאחר שקיבלת המלצה עליו מאחד מחברייך או מרופא המשפחה, תלך בראש פתוח בלי דעות קודמות. אם האורולוג לא מצא חן בעיינך תפנה לחוות דעת שנייה. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה